ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μια ξεχωριστή πρόταση για μια μοναδική στιγμή: μήνας του μέλιτος με ιστιοφόρο

 

eclipsesailing header med

Nereida Classic John Alden Sailing Yacht, Eclipse Sailing GreeceΗ Νηρηίδα είναι ένα κλασικό ξύλινο ιστιοφόρο σπάνιας ομορφιάς. «Δένει» στο λιμάνι του Βόλου και στα Καλά Νερά και ανοίγει πανιά για τον Παγασητικό, τις Σποράδες και τη Βόρεια Εύβοια. Για όσους θέλουν κάτι ξεχωριστό για την ημέρα του γάμου τους, αλλά και για το μήνα του μέλιτος, η Νηρηίδα είναι εδώ για να τους ταξιδέψει στο όνειρο.

Ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο σε ερημικά ακρογιάλια με κρυστάλλινα νερά, σε ακατοίκητα νησάκια, αλλά και στην κοσμοπολίτικη Σκιάθο, την καταπράσινη Σκόπελο, την πανέμορφη Αλόννησο με το διάσημο θαλάσσιο πάρκο της και τη γοητευτική Βόρεια Εύβοια: εικόνες μιας μαγικής Ελλάδας που θα μείνουν ανεξίτηλα γραμμένες στο μυαλό και την καρδιά.

Ένας αξέχαστος μήνας του μέλιτος ταξιδεύοντας με τη Νηρηίδα…

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στο http://www.eclipsesailing.gr/eclipse-sailing-media-kit/

και στο https://el-gr.facebook.com/eclipsesailing.

 Λίγα λόγια για τη Νηρηίδα

Η Νηρηίδα είναι ένα δικάταρτο ξύλινο ιστιοφόρο, το οποίο σχεδιάστηκε από τον John G Alden, έναν από τους σπουδαιότερους σχεδιαστές σκαφών στον κόσμο. Ελάχιστα σκάφη σαν τη Νηρηίδα υπάρχουν στον κόσμο και συγκεκριμένα μόλις επτά, ενώ ένα από αυτά ήταν παραγγελία ενός Αιγύπτιου πρίγκιπα.

Ο  συγκεκριμένος τύπος ιστιοφόρου φημίζεται επίσης για την εξαιρετική του κομψότητα και τον αρμονικό σχεδιασμό του: οι λεπτές καμπύλες και οι στρογγυλές γωνίες του προσδίδουν έναν μοναδικό χαρακτήρα που συνδυάζεται ιδανικά με το ξύλο τικ και το ξύλο ιρόκο που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του. Επιπλέον, έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πλέον αξιόπλοα σκάφη με εξαιρετική σταθερότητα όταν έχει καιρό, ενώ έχει ταξιδέψει τον Ατλαντικό αλλά και τη Μεσόγειο αρκετές φορές.

Για την κατασκευή της Νηρηίδας χρησιμοποιήθηκαν σχέδια που αγοράστηκαν από το Μουσείο της Βοστώνης. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό δείγμα της δουλειάς του Άλντεν και περιλαμβάνεται στη βάση δεδομένων της Alden Company.

Η Νηρηίδα δεν υστερεί σε ανέσεις και στο εσωτερικό της. Είναι επιπλωμένη σε κλασικό στυλ, με ξύλο από μαόνι και εξαρτήματα από ορείχαλκο που δημιουργούν μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Διαθέτει μια μεγάλη καμπίνα στην πλώρη του σκάφος καθώς και δύο κουκέτες στο σαλόνι. Επιπλέον υπάρχει μιά διπλή καμπίνα στην πρύμνη.


Υπεύθυνη επικοινωνίας  Σάρλοτ Γκάσκοκ 6978641924
email: eclipsesailing@hotmail.gr
www.eclipsesailing.gr/el

 

Eclipse Sailing

Eclipse Sailing is run by owner managers Charlotte Glascock (English) and Marios Karabinis (Greek). We offer a unique sailing experience on a classic wooden sailing yacht in the Greek islands. Short sailing trips, group holidays, skipper charter. Honeymoons a speciality.


John Alden Classic Yacht
Classic Sailing Yacht
Olive branch

Reviews

  • A spectacular place to sail round

    The official highlight of this day trip is the boat which is a wooden yacht called Nereid (= a sea nymph) straight out of the Onedin Line, which ages me. The real star is the spectacular views of Mount Pelion

  • Fantastique, I want again

    Je voulais faire une belle surprise à mon amoureux pour son anniversaire, trouver quelque chose d’exceptionnel à faire pendant nos vacances dans la région du pélion. Nous n’avons pas été déçu ! Quelle journée incroyable nous avons passé, je n’en

close
Facebook IconYouTube IconRate us on TripAdvisor
Google+